Banner

Asbest herkennen

Werk jij regelmatig in woningen of gebouwen van méér dan twintig jaar oud? Grote kans dat je dan asbest tegenkomt. Weet jij welke materialen asbest kunnen bevatten? Herken jij asbest? En weet jij wat je moet doen als je asbest tegenkomt? Toen er meer bekend werd over de gezondheidsrisico’s van asbest werd het gebruik langzaam beperkt en daarna verboden. Asbest werd tot 1993 verwerkt in veel materialen zoals golfplaten, board en vloerbedekking. De aanwezigheid van asbest in een gebouw leidt vaak tot heftige reacties.
Het onderzoek naar asbest en het afvoeren van asbesthoudende materialen is werk voor specialisten. Jij hoeft eigenlijk alleen maar te letten op de aanwezigheid van asbest en juist te reageren als dat geval is.

Losse deelname of een abonnement?
Neem een abonnement vanaf € 15,00 per maand op het onbeperkt gebruik maken van spoc´s of volg deze spoc los voor € 75,00. Voor een abonnement stuurt u een email naar info@bouwradius.nl en wij nemen contact met u op. Via de aanmeldknop kunt u cursisten aanmelden voor losse deelname aan deze spoc.

 

CURSUSDETAILS

Toegankelijk: 28 dagen
Cursuscode: SP004