Banner

Proefspoc Asbest herkennen

Neem in kijkje in de wereld van Social Learning. Ontdek hier hoe je een digitale les volgt met het gevoel dat je in de klas zit en discussieert met je mede klasgenoten.

ASBEST HERKENNEN
Werk jij regelmatig in woningen of gebouwen van méér dan twintig jaar oud? Grote kans dat je dan asbest tegenkomt. Weet jij welke materialen asbest kunnen bevatten? Herken jij asbest? En weet jij wat je moet doen als je asbest tegenkomt? Toen er meer bekend werd over de gezondheidsrisico’s van asbest werd het gebruik langzaam beperkt en daarna verboden. Asbest werd tot 1993 verwerkt in veel materialen zoals golfplaten, board en vloerbedekking. De aanwezigheid van asbest in een gebouw leidt vaak tot heftige reacties.
Het onderzoek naar asbest en het afvoeren van asbesthoudende materialen is werk voor specialisten. Jij hoeft eigenlijk alleen maar te letten op de aanwezigheid van asbest en juist te reageren als dat geval is.

Ga direct aan de slag via de volgende link. Kopieer deze in je url balk. https://bouwradius2.curatr3.com/register?autoenrol=Proefspoc11

 

CURSUSDETAILS

Toegankelijk: 28 dagen
Cursuscode: SP004demo