Banner
HomeSPOCLean bouwenInformatie

Lean bouwen

Als u uw bedrijfsstrategie wilt baseren op het begrippen 'leveren klantwaarde' en 'lerende organisatie' en hiermee uw prestaties drastisch en structureel wil verbeteren, kunt u Lean Bouwen invoeren. Met Lean Bouwen doet u meer met minder inspanningen. De focus ligt bij de klant en de werkvloer. Immers hier wordt de waarde voor de klant gerealiseerd.

Het ligt voor de hand om te starten met het midden- en hoger kader om de geesten rijp te maken en draagvlak te creëren. Maar uiteindelijk zullen alle disciplines, van inkoop en werkvoorbereiding tot en met uitvoerende medewerkers, overtuigd moeten worden van nut en noodzaak van deze verbluffend simpele filosofie met zo’n grote impact op resultaat en werkvreugde.

Losse deelname of een abonnement?
Neem een abonnement vanaf € 15,00 per maand op het onbeperkt gebruik maken van spoc´s of volg deze spoc los voor € 75,00. Voor een abonnement stuurt u een email naar info@bouwradius.nl en wij nemen contact met u op. Via de aanmeldknop kunt u cursisten aanmelden voor losse deelname aan deze spoc.

 

CURSUSDETAILS

Toegankelijk: 21 dagen
Cursuscode: SP014