Banner
HomeProAction

ProAction

 

 

 

Verzekerd zijn van een maximaal rendement

Schrijft u in voor de laagste prijs of gaat u voor de laagste kosten? En levert dat voldoende op? Ook u kunt verdienen op uw bouwwerk. Focus op het gehele proces en het resultaat schiet omhoog, voor nu en voor de toekomst. Met het ProAction concept bent u verzekerd van een maximaal rendement.

Alleen als het proces soepel, voorspelbaar en beheersbaar verloopt, nemen overbodige kosten in ras tempo af. Het logische gevolg is dat de resultaten in de vorm van rendement, snelheid, plezier, motivatie, veiligheid en klanttevredenheid stijgen. Een illusie of werkelijkheid om van uw huidig of nieuw bouwproject met al deze aspecten een groter succes te maken? Met ProAction is uw ambitie in beweging.

 

Samen werken aan het resultaat

Als resultaatverbeteraar voor uw projectorganisatie gaat Bouwradius Training & Advies graag samen met u de uitdaging aan om op een praktische manier de resultaten van uw bouwproject zichtbaar en voelbaar te verbeteren. Of u nu een eenvoudig of complex project bouwt. En volgens welke contractvorm u het project ook realiseert. 

 

Door vijf praktische en compacte stappen te nemen tijdens het uitvoeringsproces, merkt u al snel dat de resultaten verbeteren. Dat garanderen wij u! En u legt de basis voor het continu en blijvend verbeteren van uw gehele bedrijfsorganisatie. De betrokken partijen in het bouwproces nemen hun verantwoordelijkheid en afspraken worden nagekomen.

 

Verschillende bouwbedrijven, waaronder Hillen & Roosen en Gebr. Löwik Bouw- en Betonbedrijf in Almelo, hebben al bewezen hoe succesvol de aanpak is. Graag delen wij de ervaringen met u.

 

Interesse? 

Geïnteresseerd in onze integrale, projectgerichte en ambitieuze aanpak? In een uur laten wij u zien welke voordelen onze praktische aanpak voor uw bouwproject en organisatie biedt. Neem contact op met uw Bouwradius adviseur of vul onderstaand formulier in, zodat wij een afspraak voor u kunnen inplannen. 

Bel mij

Meer informatie? Wij bellen u direct terug.

Uw naam: *

Telefoonnummer: *

Uw emailadres: