Banner
HomeVaktechniek & Materieel

Vaktechniek & Materieel

Trainingen VAKTECHNIEK en WERKEN MET MATERIEEL…
Die doe je ‘natuurlijk’ bij Bouwradius!

Bouwradius Training & Advies is al bijna zeventig jaar geleden opgericht met als doelstelling “het bevorderen van de vakbekwaamheid en kwaliteit in de Bouwnijverheid en de advisering omtrent scholing, organisatie en uitvoering van cursussen”. 

In de loop van al die jaren heeft Bouwradius een enorme databank aan kennis opgebouwd over elk vakmanschap, dat onderdeel uitmaakt van het bouwproces. Of het nu traditioneel vakmanschap betreft of duurzaam bouwen of het lezen van een thermografisch rapport, Bouwradius is uw natuurlijke partner voor trainingen, opleidingen en cursussen. Onze trainers  behoren tot de top in hun vakgebied en blinken uit door hun ervaring, deskundigheid en kennis.

Het kenmerk van onze vaktechnische trainingen is dat de nieuwste ontwikkelingen in combinatie met traditioneel vakmanschap in korte, praktische en begrijpelijke modules zijn opgezet, waardoor bouwplaats medewerkers direct de verworven kennis kunnen toepassen in de praktijk. Niet voor niets hebben we in de afgelopen jaren miljoenen scholingsdagen gerealiseerd voor medewerkers  uit vele duizenden bedrijven.

U heeft de keuze uit de volgende disciplines om uw vakmanschap verder te ontwikkelen:

Wij denken met het aanbod van Vaktechniek en Werken met Materieel u een compleet pakket aan te bieden. Mocht u echter de training die u zoekt niet vinden, neem dan contact op met Bouwradius. U kunt er gerust op zijn dat wij de training in huis hebben.

Bel mij

Meer informatie? Wij bellen u direct terug.

Uw naam: *

Telefoonnummer: *

Uw emailadres: