Banner

E-learning VOL-VCA (incl. examen)

VCA diploma (her)halen?

E-learning VOL-VCA, snel en goedkoop.
Snel een VOL-VCA-diploma halen en ook nog meer dan 50% op de kosten besparen. Met de e-learning cursus begeleiden wij uw medewerker voor € 139,- (inclusief examen) binnen acht weken naar het VOL-VCA-examen. Dit examen vindt plaats op een locatie ergens in de regio en duurt een uur. Bepaal zelf tijd, plaats en tempo met dit online studiesysteem.

 

Een VCA-cursus in digitale vorm. Hoe gaat het in zijn werk?

Na het inschrijven, ontvangt men een wachtwoord. Acht weken lang kan men inloggen, zo vaak men wil en wanneer het uitkomt. De online cursus bestaat uit veel kleurrijk interactief beeld- en geluidsmateriaal. Dat maakt het leren aantrekkelijk. In de e-learning VOL-VCA cursus passeren allerlei taken van de operationeel leidinggevende op het gebied van veiligheid de revue. Het mooie van internet is dat er via links en extra bestanden nog veel meer achtergrondinformatie te vinden is.

 

Digitaal oefenen baart kunst

In de digitale leerstof zijn veel oefen- en examenvragen verwerkt. Uw medewerker wil natuurlijk ook weten of hij op koers ligt en hoe hij scoort op tussentijdse toetsen en oefenvragen. Daarvoor hebben we een handige voortgangsmonitor ingebouwd. Voor vragen kan men overigens altijd contact met ons opnemen. Wij reageren dan z.s.m.

 

CURSUSDETAILS

Aantal dagen: 1
Cursuscode: E.001
Prijs: incl. locatie en catering € 139,- p.p.*