Wanneer wil je gaan?

31 januari, 1 en 2 februari 2024
8:30-16:00 · Nieuwegein €913,-

Zetten van tegels

Intro

Met de cursus Tegelzetten ga jij een nieuwe uitdaging aan in de bouwsector. Leer tegelzetten in slechts drie dagen: van de basisprincipes tot het ontwikkelen van technieken. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt. Wandtegels of vloertegels: jij wordt de volgende tegelzetter die elk project tot een succes maakt.
Tegelzetten, ook bekend als tegellijmen, is een belangrijk aspect van de bouw- en renovatie-industrie. De techniek van tegelen wordt gebruikt bij veel woningen, bedrijfspanden, badkamers, keukens en meer. Naast de luxe uitstraling bieden tegels ook een waterdichte, duurzame en hygiënische afwerking.

Gemotiveerde en goed geschoolde vakmensen zijn onmisbaar voor een bedrijf. Je kunt ze flexibel inzetten en uiteenlopende werkzaamheden toevertrouwen. Bijvoorbeeld het vak tegel zetten wordt vaak door ervaren tegelzetters uitgevoerd. Maar als er kleine stukken muur of vloer moeten worden betegeld, is het prettig als jouw eigen vakmensen dat kunnen doen.

Leer met de workshop 'Zetten van tegels' van Bouwradius om zelf te tegelen: perfect voor de doe-het-zelver, medewerkers in de bouw of wanneer er een grote renovatie voor de deur staat.

Wanneer?

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training Tegelen in de planning? Neem dan contact met ons op. De workshop wordt in kleine groepen gegeven voor optimale aandacht. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Wat leer je?

In deze training voor Tegelzetter leer je hoe je tegels moet aanbrengen op wanden en vloeren. Je leert de juiste werkvolgorde en doet handvaardigheid op. Zo krijg je meer vakkennis en leer je nieuwe ontwikkelingen. Aan het einde van de cursus Tegelzetten heb je geen specialistische tegelzetter meer nodig voor jouw renovatie.

Resultaat
✔ Tegelen van wanden en vloeren
✔ De juiste voorbehandeling voor tegels
✔ Vakkundig te werk gaan
✔ Geld besparen als eigen tegelzetter
✔ Word een breder inzetbare vakman!

Duur training

3 dagen

Programma

In overleg met de instructeur worden de volgende onderdeel behandelt in het programma Tegels zetten:
 • Het lijmen van wandtegels tegen een muur met haakse hoek
 • Voorbehandelen van de wand
 • Het maken van een verdeling
 • Aanbrengen van de wandtegels volgens de verdeling aan de draad
 • Op maat snijden van tegels
 • Inwassen van het tegelwerk
 • Het leggen van vloertegels op steenachtige ondergrond
 • Voorbehandelen van de vloer
 • Het maken van een verdeling
 • Op maat snijden van tegels waar nodig
 • Inwassen van het tegelwerk
Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van deelname.
Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Zijn er nog geen data gepland? Laat dan je gegevens achter. Zodra er een datum is gepland, stellen we hier direct van op de hoogte.

Voor wie?

De workshop 'Zetten van Tegels' is perfect voor uitvoerende medewerkers die de beginselen van tegelzetten willen leren. De training is ook geschikt voor mensen die niet in de bouw werkzaam zijn.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

De kosten voor een cursus leren tegelzetten zijn € 913,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee en lunch. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkelbudget. Werkgevers hebben immers veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen

Vragen?

Heb je nog vragen over deze cursus tegelzetten? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Ben je al expert in tegelen? We geven ook andere cursussen voor jouw bouwonderneming of hobbyist: Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 913,-
per persoon