Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Werken met de bouwcirkelzaag

Intro

Op zo wel grote als kleine bouwplaats is een bouwcirkelzaag aanwezig. De bediening van deze machines is, zeker op het eerste gezicht, eenvoudig. Het is deze onderschatting die maakt dat iedereen ‘even’ van deze zaagmachine gebruik maakt. Bijna niemand weet echter dat een zaagtand ronddraait met een snelheid 180 km/uur. De combinatie van onderschatting en het werken zonder de vereiste deskundigheid leidt dan ook heel regelmatig tot ongevallen en/of incidenten.
De training: ‘Werken met de bouwcirkelzaag’ bestaat voornamelijk uit praktijk. Met groepjes van beperkte omvang wordt, als het mogelijk is met machines van het bedrijf zelf, in de werkplaats deze praktijk training uitgevoerd.
Tijdens het uitvoeren van de praktijk wordt de deelnemer door de docent beoordeeld op veilig en doelmatig werken, terwijl de dag wordt afgesloten met een theorietoets. Wanneer beide beoordelingen positief uitvallen ontvangt de deelnemer het pasjes: ‘Veilig werken’ met als opschrift: ‘Werken met de bouwcirkelzaag’.

Wat leer je?

Aantoonbaar veilig en doelmatig werken met de bouwcirkelzaag

Duur training

1 dag

Programma

  • Wat zijn de risico's
  • Regelgeving
  • Gebruik
  • Uitvoeren van zaagwerk
  • Afzuiging
  • Afsluitende test
Bij voldoende resultaat ontvang je een Pas als bewijs van deelname.

Voor wie?

Vaklieden die aantoonbaar deskundig en bekwaam dienen te zijn in het bedienen van een bouwcirkelzaag

Investering

€ 243,- De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, blikje frisdrank, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.
€ 243,-
per persoon