Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

E-learning Bedrijfshulpverlening

Intro

Een BHV’er is de eerste die in actie komt tot professionele hulpverleners aanwezig zijn. De BHV’er moet een kleine brand kunnen blussen, is in staat een pand snel en veilig te ontruimen, kan levensreddende handelingen verrichten (elementen van EHBO), leert communiceren tijdens een calamiteit en is het aanspreekpunt van de professionele hulpdiensten die ter plaatse komen.

Wat leer je?

Bij de online opleiding wordt de theorie voorafgaand aan de training gevolgd. Vervolgens worden op de praktijkdag de praktijkoefeningen gedaan. Op deze praktijkdag komen alle BHV onderdelen zoals brandbestrijding, gebruik van de AED en communicatie aan bod en wordt hier mee geoefend. Tijdens de praktijkdag leert de BHV'er ook hoe te reanimeren en een automatische externe defibrillator op de juiste wijze te bedienen. Dit apparaat moet altijd binnen handbereik zijn bij medisch levensbedreigende situaties. De praktijk heeft al vaker uitgewezen dat men hiermee levens kan redden bij hartritmestoornissen. Deelnemers van deze opleiding ontvangen een BHV-pas theorie en na het volgen van de praktijkdag het volledige certificaat.

Duur training

Bepaal zelf tijd, plaats en tempo met dit online studysysteem. Totale studietijd is ongeveer 6 uur.

BHV Online

Via het online gedeelte wordt de theorie van alle onderdelen van de opleiding behandeld. De training kan via internet gevolgd worden op de werkplek of thuis. Hiervoor hebben we een applicatie ontwikkeld die beschikbaar is voor zowel PC als voor IOS en Android apparaten. In de app worden alle onderwerpen via video's uitgelegd en wordt de deelnemer voorbereid op de praktijkcursus. Vervolgens wordt het geleerde op de praktijkdag geoefend. Het praktijkgedeelte van de cursus wordt altijd gevolgd op een van de trainingscentra of bij gesloten groepen op eigen locatie.

Korting op praktijkdag

Na het succesvol afronden van de theorie door de deelnemer, ontvangt een korting van 10 procent op de praktijk trainingsdag.

Voor wie?

Medewerkers die verantwoordelijk willen worden voor het toepassen van bedrijfshulpverlening in de werkomgeving.

Investering

€ 49,- Deze bedragen zijn exclusief BTW. Na het succesvol afronden van de theorie door de deelnemer, ontvang je een korting van 10 procent op de praktijk herhalings-trainingsdag.

Vragen

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.
€ 49,-
per persoon