Banner
HomeRI&E

RI&E

De veiligheid en gezondheid van uw werknemers is een belangrijk onderdeel van een bedrijfsplanning. Sterker nog, u bent als werkgever verplicht om een risico inventarisatie en evaluatie uit te laten voeren. Hiermee kunnen de gezondheid en veiligheid van werknemers bevorderd worden. Een arbodienst of arbodeskundige kan deze inventarisatie uitvoeren. Er kan dan gekeken worden of er onderdelen van het werk of bedrijf zijn die ongezond of gevaarlijk zijn. Als er risico's worden geconstateerd, dan is het aan het bedrijf waar de rie heeft plaatsgevonden, om actie te ondernemen. Dit moet in een Plan Van Aanpak worden omschreven. Zoals u ziet is een ri&e feitelijk onmisbaar voor een bedrijf.

Vraag nu geheel vrijblijvend een vorostel voor het opstellen van een Ri&E aan. Bouwradius is gespecialiseerd op het gebied van alles dat met veiligheid op de werkvloer te maken heeft. We zijn een onafhankelijk, landelijk werkend adviesorgaan dat niet alleen advies geeft, maar ook trainingen op het gebied van veiligheid kan verzorgen.

Wilt u een voorstel ontvangen? Stuur een email naar info@bouwradius.nl met vermelding van het aantal werknemers binnen uw bedrijf. En vermelding van nieuwe RI&E of toetsing RI&E. U ontvangt binnen 2 werkdagen een voorstel.

Bel mij

Meer informatie? Wij bellen u direct terug.

Uw naam: *

Telefoonnummer: *

Uw emailadres: