Banner
HomeBouwradius werkt samen met BuildUpSkills

Bouwradius werkt samen met BuildUpSkills

Cursusontwikkelaar Martijn van Bommel werkt sinds 1 september weer deels voor Bouwradius. Martijn is verbonden aan het project BuildUpSkills, waarmee Bouwradius sinds kort samenwerkt. Doel van het project is het verhogen van de kennis en vaardigheden van vakmensen in de bouw- en installatiesector die zijn betrokken bij verduurzaming van de gebouwde omgeving. 

E-learning is het ideale middel om die kennis beschikbaar te krijgen voor iedereen in de bouw. Bouwradius heeft al een behoorlijk aanbod aan e-learning producten. De samenwerking met BuildUpSkills en Martijn biedt nieuwe mogelijkheden om ervaringen op te doen met e-learning en die te verwerken in het cursusaanbod. 

App’s

De basiskennis over actuele onderwerpen als luchtdicht bouwen en isoleren komt beschikbaar via een app. Wie meer wil weten of verder wil worden geschoold, wordt doorverwezen naar een cursusaanbieder. Als werkgever hebt u zo de mogelijkheid om uw mensen, maar ook zzp’ers die voor u werken, via hun telefoon direct kennis te laten maken met het onderwerp. Verdere training is dan korter, bevat meer praktijk en kan ook op de bouwplaats worden verzorgd. 

In de installatietechniek worden nu de eerste producten getest. Straks weten we precies hoe we de juiste kennis op de goede plaats krijgen. De eerste resultaten voor de bouw verwachten we in het voorjaar van 2018.